Category Archives: Sukan

Bila pemain Real Madrid dan Barcelona berlakon

Macam tak percaya bila mula-mula tengok video ni. Ingatkan betul-betul pemain Real Madrid dan Barcelona berlakon. Rupanya yang berlakon semua iras-iras pemain kelab ni. Pandai juga diorang buat macam ni. Cuma yang tak berapa best tak semua video yang aku … Continue reading

Rate this:

Posted in Sukan | Leave a comment

Azizulhasni Awang kemalangan pada saingan akhir keirin di Manchester

Hari ni di muka hadapan surat khabar utusan terpapar Azizulhasni kemalangan semasa perlumbaan di Manchester. Terkejut aku tengok dengan kayu serpihan kayu sepanjang 23cm tertusuk di betis kiri dia. Ia bermula dengan pelumba Sepanyol, Juan Peralta Gascon tergelincir sebelum terlanggar … Continue reading

Rate this:

Posted in Sukan | 6 Comments

Malaysia menang 3-0

Semalam Malaysia berjaya membenamkan Indonesia 3-0. Satu jaringan yang pada aku cukup selesa untuk bertandang ke Indonesia. Sepanjang lebih 90 minit permainan berlangsung, aku tengok corak permainan Malaysia kian matang dan banyak berubah. Satu perkembangan yang baik. Continue reading

Rate this:

Posted in Sukan | 2 Comments

Tiger Futbol Starz – Peluang memenangi biasiswa

Tiger Futbol Starz menganjurkan pertandingan mencari bakat bola sepak yang berpeluang untuk memenangi biasiswa ke bola sepak antarabangsa di UK. Kepada yang berminat, korang mestilah… Continue reading

Rate this:

Posted in Sukan | Leave a comment

Lagu tema Sukan Komanwel India

Lagu tema Sukan Komanwel India yang bertajuk Jiyo Utho Badho Jeeto telah dihasilkan oleh A.R Rahman. Lagu ini telah membawa sedikit berita yang positif setelah pelbagai isu mengenai berlakunya rasuah, kerosakkan infrastruktur… Continue reading

Rate this:

Posted in Sukan | Leave a comment

Indian pole acrobatics

Untuk segmen sukan kali ini, aku nak mengajak korang pergi ke India. Disana, terdapat sukan akrobatik yang sungguh… Continue reading

Rate this:

Posted in Sukan | 2 Comments

Aksi terbaik bola sepak

world cup 2010 jarang nak tengok pemain bermain dengan skill yang hebat….video pasal bola sepak dengan skill pemain yang dahsyat-dahsyat… Continue reading

Rate this:

Posted in Sukan | Leave a comment