Master Pak Pandir kini sudah mempunyai blog sendiri

Alhamdulillah… Bersyukur sangat sebab akhirnya aku mempunyai self-hosted. Dah lama rancang nak blog sendiri tapi masih tak ada budget yang cukup. Akhirnya pada satu hari dapat juga beli domain pada harga yang amat murah.

Apa nama blog aku kali ni?

Untuk kali ni aku tak adalah memilih nama MasterPakPandir sebagai nama domain aku. Mula-mula terasa sayang juga dengan nama ni tapi disebabkan aku nak mempunyai identiti aku sendiri dalam blog tu aku telah memilih nama MuHaSya sebagai nama domain aku.

Nama ni aku amik sempena nama aku juga. So, nak tahu lebih lanjut datanglah ke blog aku yang baru. Semua post yang dulu ada kat sini aku dah pindahkan ke blog baru.

Jangan lupa untuk subscribe blog aku dan LIKE page blog aku.🙂

This entry was posted in Aku. Bookmark the permalink.

5 Responses to Master Pak Pandir kini sudah mempunyai blog sendiri

  1. shafaric says:

    Tahniah bro .. Best ade blog sendiri ni. Tapi jangan salah gunakan dah laa ..

  2. insan says:

    pak pandir,,

    blog sy xble masuk da…cam na nak buat.?? T_T

    huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….abih entry2 sy sblm ni nak buat lagu mna??

  3. insan says:

    bila bukak teruih dia jadi widget tah natang apa tatau….T_T

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s