Bila pemain Real Madrid dan Barcelona berlakon

Macam tak percaya bila mula-mula tengok video ni. Ingatkan betul-betul pemain Real Madrid dan Barcelona berlakon. Rupanya yang berlakon semua iras-iras pemain kelab ni.

Pandai juga diorang buat macam ni. Cuma yang tak berapa best tak semua video yang aku tengok ada subtitle. Kalau korang tengok video ni jangan lupa tekan “cc”. Dengan function tu sahaja dapatlah korang faham apa yang diorang cakap. Kiranya macam penterjemah laa.

Yang paling aku suka bila tengok muka Messi dengan Jose Mourinho. Hampir sama. Kadang-kadang tengok muka Jose Mourinho dah macam muka Mr. Bean pun ada juga. Hehehe…

Macam-macam cara diorang buat untuk sukan bola sepak. Memang menarik dan menghiburkan. Kalau kat Malaysia buat macam ni bagus juga. Tapi muka siapalah yang serupa dengan pemain bola kita. Kalau cari susah walaupun kita tahu ada 7 orang yang serupa dengan kita.

This entry was posted in Sukan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s