Monthly Archives: April 2011

Cara-cara membuat sticky post untuk wordpress

Nampaknya sudah lama aku tak update blog ni. Kadang-kadang je aku update. So, kali ini aku nak buat satu tutorial mudah bagi pengguna wordpress iaitu membuat sticky post atau dalam bahasa yang lebih mudah jadikan post kita melekat. Macam kita … Continue reading

Rate this:

Posted in Tutorial Wordpress | 4 Comments

Hanya Untukmu…

Sejak semalam aku mula mencari lagu kegemaran aku yang sudah lama aku tidak dengar. Lirik dan lagu memang sedap di dengar terutama bila menonton video lagu ini. Memang terbaik dan penuh romantik. Aku mula jatuh cinta dengan lagu ini semasa … Continue reading

Rate this:

Posted in Aku | 1 Comment