Contest Aksi Makan yanmieonline.com

Masa terbaca post mengenai contest aksi makan ni aku terfikir juga nak join tapi tak tahu nak letak gambar apa. Puas juga fikir. Bila dah baca banyak kali baru faham yang gambar binatang kesayangan boleh guna untuk aksi makan.

Alex tengah makan

So, aku guna gambar kucing aku. Ni lah dia gambar kucing aku. Nama dia Alex yang diambil sempena cerita Madagascar. Mak aku suka tangok cerita ni. Hehehe…

Masa ni dia tengah makan sardin. Yang bestnya dia masukkan kaki atau aku lebih suka cakap tangan dia kedalam tin untuk amik sisa sardin yang tertinggal. Kucing aku yang lain tak pandai buat macam ni.

Kalau setakat jilat kat penutup dan bahagian yang boleh capai dengan lidah boleh laa. Hebatkan kucing aku sekor ni??? Hehehe…

Setiap kelahiran kucing kat rumah aku mesti ada perangai pelik. Macam-macam hal.

Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com

This entry was posted in Aku. Bookmark the permalink.

20 Responses to Contest Aksi Makan yanmieonline.com

  1. yanmie says:

    Salam,

    miahahahhaa lawak sungguh lawak..kah3, btw kalau nak menang hadiah bonus blh dptkan LIKE untuk gambar tersebut di facebook yanmieonline🙂

  2. kitton says:

    Amboi3..
    peh!dah lama xjumpa Alex.nanti tunggu kitton balik.
    Geramnya…

  3. TheSkyBlue says:

    sayang ALEX..
    tggu cik su blek ea…🙂

  4. orgkmpng says:

    salam
    kebarangkalian nk menang tinggi ni..
    sebab mmg lain dri yg lain..
    aku pun nk buh gmbr kucing..
    tapi cari x jumpa plak..
    mmg bruntung la ada gmbr kucing ni..
    hrap2 hang menang..

  5. akuorgkmpng says:

    nantikan pemenangnya..
    hahaha..
    aku support hng..

  6. Pingback: Cara-cara membuat sticky post untuk wordpress | Master Pak Pandir

  7. Pingback: Contest Aksi Makan Closed! - Good Luck! | yanmieonline.com

  8. Pingback: Contest Aksi Makan yanmieonline.com | yanmieonline.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s