Ini jumlah post dan komen di blog master pak pandir

Sepanjang 2010 aku dah berjaya menbangunkan blog ini dari tiada kepada ada. Dalam tempoh itu juga, aku telah berjaya membuat 84 post dan mendapat 180 komen. Tak lupa juga 47 komen spam.

Hehehe…komen spam pun nak kira.

Sejak penglibatan aku dalam arena blogging ni, pada bulan Julai aku telah berjaya membuat 15 post. Inilah bilangan post yang terbanyak aku pernah buat berbanding bulan lain.

Cuma dua bulan terakhir tahun 2010 aku buat 3 post sahaja. Hasrat aku untuk membuat 100 post tak menjadi. Diharapkan untuk tahun 2011 ni aku mampu buat 200 post.

Terima kasih juga kepada semua pelawat, subscriber dan tukang komen yang sentiasa mengunjung ke blog yang tak seberapa ni.

This entry was posted in Aku. Bookmark the permalink.

6 Responses to Ini jumlah post dan komen di blog master pak pandir

  1. Kujie says:

    dah bagus dah ni… komen adalah perangsang kepada tuan blog

    • Syah says:

      yup…betul tu.

      tiap kali tengok orang bagi komen kat blog kita buatkan kita tersenyum. Buatkan kita untuk terus nak buat post yang terbaik kepada pelawat yang datang ke blog kita…

  2. akubiomed says:

    Saya kalau bimbang kalau tulis entri tidak komen.

    • Syah says:

      saya pun. dulu fikir jugak nape tak ada orang komen kat blog saya. sejak tahun ni saya buat blogwalking dan bagi komen alhamdulillah ada orang bagi komen kat blog saya.
      lepas ni kena usaha lagi tuk buat macam tu lagi.

  3. along says:

    salam…
    jgn give up..
    usaha tangga kejayaan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s