Monthly Archives: December 2010

Wahai lelaki, baca ini

Kali ini artikel ringkas sahaja. Cuma, mintak korang fikir sahaja. Cuba baca dan fahami dari petikan ayat di gambar diatas. Continue reading

Rate this:

Advertisements
Posted in Fikir-fikirkan lah... | 2 Comments

Malaysia menang 3-0

Semalam Malaysia berjaya membenamkan Indonesia 3-0. Satu jaringan yang pada aku cukup selesa untuk bertandang ke Indonesia. Sepanjang lebih 90 minit permainan berlangsung, aku tengok corak permainan Malaysia kian matang dan banyak berubah. Satu perkembangan yang baik. Continue reading

Rate this:

Posted in Sukan | 2 Comments

Aku kembali lagi

Sudah lama aku tak update blog ni. Hampir sebulan aku sudah tidak mengupdate blog ini. Bukan sudah malas tapi aku lebih menumpukan untuk buat duit dari internet.

Bila dah lama tak update blog macam-macam idea nak aku coretkan dalam blog ni. Continue reading

Rate this:

Posted in Aku | 4 Comments