Monthly Archives: November 2010

Kehebatan perkataan “Tolong” dan “Please”

Hari ni hari isnin. Kadang-kadang kering idea juga nak buat artikel baru. Jadi, tadi aku buatlah blogwalking. Singgahlah kejap kat IluvIslam. Cubalah mana tahu ada cerite best.

Akhirnya aku jumpa juga. So, aku share diblog aku. Continue reading

Rate this:

Advertisements
Posted in Fikir-fikirkan lah... | 4 Comments

Bagaimana untuk check driver yang siap di install

Sebelum ini aku ada menceritakan bagaimana aku update driver. So, pada kali ini aku menunaikan janji aku cuma tajuk kali ini lebih kepada bagaimana untuk check driver yang siap di install… Continue reading

Rate this:

Posted in Komputer dan Tutorial | Leave a comment

Window XP kembali pulih

Sebelum ini aku ada cerita yang aku guna dua window untuk satu laptop. Sejak dari tu, window XP hanya dapat digunakan untuk bermain game dan autocad. Tapi, bila bab-bab… Continue reading

Rate this:

Posted in Aku | 1 Comment