Panduan menukar tayar

panduan tukar tayar

Sebelum ini aku ada banyak cerita tentang tayar. Kali ini, sekali lagi  bersama aku@master pak pandir untuk panduan menukar tayar. Mungkin ada yang tak tahu macam mana nak tukar tayar terutama sekali wanita. Biasa wanita ni kalau dah tayar bocor mesti pening kepala. Macam manalah nak buat.

Kepada lelaki pulak, ada juga yang tak tahu atau kurang mahir nak buat termasuklah aku. Aku tak pandai tukar tayar sebab tak ada kereta lagi. Mungkin akan datang baru ada. So, jangan risau. Disini ada panduan yang amat mudah dan sesuai untuk kita tengok dan cuba praktikkan.

Dibawah ini, adalah video cara-cara menukar tayar yang bocor. Dia akan tunjuk langkah-langkah yang mudah di ikuti.

This entry was posted in Kereta. Bookmark the permalink.

One Response to Panduan menukar tayar

  1. Ridz says:

    Nak cari tayar? Cuba website http://mytayar.com

    Ada >50 kedai di Klang Valley yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

    Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s