Monthly Archives: October 2010

Tiger Futbol Starz – Peluang memenangi biasiswa

Tiger Futbol Starz menganjurkan pertandingan mencari bakat bola sepak yang berpeluang untuk memenangi biasiswa ke bola sepak antarabangsa di UK. Kepada yang berminat, korang mestilah… Continue reading

Rate this:

Advertisements
Posted in Sukan | Leave a comment

Tsunami Maher Zain

Entry kali ini mungkin agak pendek sedikit sebab tak ada idea nak dicoretkan.

Maher Zain.

Siapa yang tidak kenal dengan kelunakkan suaranya dan lirik lagu yang buatkan hati kita rasa tenang. Maher Zain dilahirkan pada tahun… Continue reading

Rate this:

Posted in Aku | 4 Comments

Aku hampir kemalangan

Pada hari ini aku hampir sahaja kemalangan dengan kereta toyota vios. Kejadian ni berlaku hampir dengan simpang tiga kuari Bukit Waha. Continue reading

Rate this:

Posted in Aku | 3 Comments

Hari Bergembira bertukar Menjadi Hari Penyesalan

Perkahwinan merupakan penyatuan dua insan dan menghalalkan apa yang telah diharamkan sebelum itu. Pada hari ini, sudah menjadi trend majlis perkahwinan dibuat secara besar-besaran malahan sehingga setengah juta wang yang dibelanjakan… Continue reading

Rate this:

Posted in Fikir-fikirkan lah... | 4 Comments

Harga Proton Waja replacement

Setelah menunggu sekian lama, akhirnya Proton mengumumkan harga jualan bagi sebuah kereta Proton Waja atau dengan nama kod P3-90A. Model ini akan dijual pada harga… Continue reading

Rate this:

Posted in Kereta | Leave a comment

Panduan menukar tayar

Sebelum ini aku ada banyak cerita semua tentang tayar. Kali ini, sekali lagi bersama aku untuk panduan menukar tayar. Mungkin ada yang tak tahu macam mana nak tukar tayar terutama sekali wanita… Continue reading

Rate this:

Posted in Kereta | 1 Comment

Sumber idea untuk design

Sebagai seorang pereka kadang kala kurang mendapat idea dan ingin mencari idea yang hebat terutama pelajar yang menggunakan software autocad, Rhino, solidwork dan sebagainya. Bila mencari idea di internet biasanya mengambil masa yang lama. Kalau boleh kita nak satu website … Continue reading

Rate this:

Posted in Design | Leave a comment