Twitter berwajah baru

Twitter yang merupakan salah satu social network yang terkenal kini telah berwajah baru. Sebenarnya aku baru je cuba guna paparan yang baru. Walaupun guna twitter dah lama tapi kadang-kadang je baru buka.

masterpakpandir twitter

Bila tengok paparan dashboard yang baru ni nampak lebih mudah dikendalikan. Tidak seperti dulu yang mempunyai satu sahaja ruangan sidebar disebelah kanan. Kini, sudah mempunyai dua sidebar.

Kepada yang masih belum mencuba paparan yang baru ni lebih baik tukar. Nampak lagi cun dan mudah untuk digunakan. Kepada yang belum membuka akaun twitter silalah buka segera dan jadi follower aku. Kalau kat twitter search je masterpakpandir. Insyallah jumpa.

This entry was posted in Komputer dan Tutorial. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s