Theme baru

Assalammualaikum kepada para pelawat blog aku…

Aku harapkan kamu semua sihat-sihat belaka.

Kalau korang tengok theme blog aku kali ni, aku sudah tukar buat kali ketiga. Sebelum ni aku dah guna theme INove dan Ocean mist. Pada aku theme kali ni lebih relax dan nampak ceria berbanding sebelum ni nampak agak suram je. Bahagian yang paling aku suka pada warna hijau, tarikh, susunan widget, header dan tulisan.

Insyallah dengan theme yang baru ini mampu membuatkan semua pelawat yang datang ke blog aku lebih rasa relax.

theme terbaru blog master pak pandir

This entry was posted in Aku. Bookmark the permalink.

4 Responses to Theme baru

  1. ice cream says:

    TERBAEK!!!

  2. ice cream says:

    cmna awk ltk pic bl0g tu ea??

    • Syah says:

      awak cuma perlu tekan print screen. cari button “prt sc”. lepas tu paste kan di paint, word atau sebagainya yang boleh gambar blog tu tuk di paste kn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s