Monthly Archives: September 2010

Twitter berwajah baru

Twitter yang merupakan salah satu social network yang terkenal kini telah berwajah baru. Sebenarnya aku baru je cuba guna paparan yang baru. Walaupun guna twitter dah lama tapi kadang-kadang je baru buka. Continue reading

Rate this:

Posted in Komputer dan Tutorial | Leave a comment

Game Upin dan Ipin

Hari ini aku berkunjung dari satu website ke satu website. Sehinggalah aku terjumpa game Upin dan Ipin. Agak- agak koranglah mesti terfikir ada syarikat Malaysia atau Les` Copaque buat games Upin dan Ipin. Continue reading

Rate this:

Posted in Aku, Komputer dan Tutorial | 6 Comments

Kenangan rumah sewa: tengok tengkorak

Bila tengok video ni teringat masa belajar dulu. Ramai housemate aku yang tergelak riang sampai tergolek-golek tengok video ni termasuklah aku. Masakan tidak, tiba-tiba je ada tengkorak bercakap kat kawasan gelap. Continue reading

Rate this:

Posted in Aku | 4 Comments

Gmail notifier

Bagaimana untuk kita tahu ada email baru di akaun gmail?? Gmail notifier akan membantu korang. Bagi yang belum tahu, aku nak kongsi disini. Gmail notifier digunakan untuk memberitahu pengguna akaun gmail jika terdapat email baru. Selain itu, kita juga boleh … Continue reading

Rate this:

Posted in Aku | Leave a comment

Kontroversi lagu Lady Gaga

Siapa yang tidak kenal dengan Lady Gaga yang selalu denga kontroversi. Terbaru dia telah memakai pakaian yang diperbuat daripada daging semasa menghadiri Anugerah Video Muzik MTV di Los Angelas. Continue reading

Rate this:

Posted in Fikir-fikirkan lah... | Leave a comment

Berhati-hati semasa menukar tayar

Apa khabar semua??. Diharapkan semua sihat. Sudah lama aku tak update blog. Mood aku dah mula turun untuk berblogging. Continue reading

Rate this:

Posted in Aku, Kereta | Leave a comment

Proton waja 2010

Sebelum ini, pihak Proton telah melancarkan Proton EMAS dan telah membuat pameran kereta tersebut di Geneva.

Pada minggu lepas, berita utama TV3 telah memaparkan satu lagi keluaran kereta… Continue reading

Rate this:

Posted in Kereta | 3 Comments