Berehat sebentar

berehat sebentar bersama kit katSeronoknya dapat berehat macam ni.

Sudah dua hari tak update blog ni. Rasa macam dah seminggu tak update. Risau juga kalau tak update ni. Buat masa ni aku agak sibuk dengan projek terbaru aku. Aku tengah berusaha dapat USD yang pertama. Kali ini agak sukar sampaikan aku terasa hampir putus asa. Pelbagai dugaan aku kena hadapi terutama dengan line internet.

Line celcom broadband gune line EDGEKalau guna line EDGE memang slow. Nampak je laju.

Kalau korang semua tengok gambar tu macam laju je internet yang aku pakai. Tapi sebenarnya tidak. Buktinya kalau korang tengok jumlah masa aku guna dan data transfer. Dalam masa 2 jam baru 40MB. Kalau dulu masa belajar kat politeknik, untuk 2 jam je dah lebih 100MB data transfer.

Aku duduk felda dan line EDGE ni jelaa yang ada. Line internet@strymex belum dapat pasang lagi sebab soalnya siapa yang nak bayar. Kadang-kadang bila fikir balik dengan keadaan aku belum dapat kerja lagi ada lebih baik aku teruskan minat aku dalam blogging ni. Aku tahu untuk berjaya dalam blogging makan masa yang lama untuk mendapatkan hasil.

Semalam je aku dah mula tertekan sebab banyak benda nak buat untuk projek aku tu. Nak tahu projek apa??.

Tungguuuu…akan aku beritahu nanti. Biar ada bukti yang aku dah berjaya membuat projek ni baru meletup. Hehehe…

Untuk kali ini aku tak banyak nak coretkan dalam blog ni sebab banyak benda nak buat lagi ni. So, artikel kali ini agak santai. Tadi buka youtube jumpa pulak video ni. Macam kena je dengan aku. So, layannnn….

This entry was posted in Aku. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s