Monthly Archives: August 2010

Bila orang Islam menghina Islam

Apa nak jadi dengan orang Islam sekarang ni??

Agama sendiri dipermainkan. Tidak cukupkah dengan penghinaan yang diberikan oleh orang barat mengenai Islam. Continue reading

Rate this:

Posted in Fikir-fikirkan lah... | 2 Comments

Indian pole acrobatics

Untuk segmen sukan kali ini, aku nak mengajak korang pergi ke India. Disana, terdapat sukan akrobatik yang sungguh… Continue reading

Rate this:

Posted in Sukan | 2 Comments

Berehat sebentar

Sudah dua hari tak update blog ni. Rasa macam dah seminggu tak update. Risau juga kalau tak update ni. Buat masa ni aku agak sibuk dengan projek terbaru… Continue reading

Rate this:

Posted in Aku | Leave a comment

Bagaimana menonton wayang yang halal???

Untuk kali ini, aku nak kongsi satu artikel yang aku copy dari satu blog. Memang menarik bagaimana menonton wayang yang halal. Aku tahu ramai yang pernah pergi menonton wayang… Continue reading

Rate this:

Posted in Fikir-fikirkan lah... | 2 Comments

Bapa borek Anak rintik

Bila cakap hal ni mesti terbayang apa yang ayah buat itulah anak ikut.

Memang tak dinafikan segala perbuatan ibu ayah kita mampu mempengaruhi diri kita…. Continue reading

Rate this:

Posted in Fikir-fikirkan lah... | Leave a comment

Jurutera muda

Cuba tengok video ni. Seorang jurutera muda yang pada aku masih belajar lagi di secondary school. .. Continue reading

Rate this:

Posted in Aku, Fikir-fikirkan lah... | 8 Comments

MysteryGuitarMan – kreatif, hebat dan misteri

Semalam aku ada tengok video mamat sorang ni. Memang hebatlah. Dia buat video semua memang kreatif dan gila-gila. Pandai bermain alat muzik dan mengolah menjadi muzik yang sedap didengar… Continue reading

Rate this:

Posted in Aku | 2 Comments