Fantastic computer workstations

Apa ni??

Macam tempat simpan senjata je??

Inilah yang dinamakan stesen kerja komputer atau computer workstations.Memang best giler kalau ada computer workstations macam ni kat rumah kita. Lengkap dengan audio, internet, gadget dan macam-macam lagi. Rasanya di Malaysia masih kurang untuk ada workstations computer macam ni dirumah sendiri. Cuma ada komputer atau laptop dan line internet.

Itu pun dah rasa mewah kan??.

Dibawah ni, gambar-gambar computer workstations yang hebat-hebat dan mungkin korang terfikir nak juga. Mana tahu suatu hari nanti korang ada computer workstations sendiri.

Haaa…yang manakah idaman hati??.

This entry was posted in Komputer dan Tutorial. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s