Monthly Archives: July 2010

Kisah Dark Vader

Semalam merupakan hari yang paling sesuai untuk aku mengenali seseorang yang dikenali sebagai Dark Vader. Dark Vader merupakan orang yang paling dikehendaki…. Continue reading

Rate this:

Posted in Aku | 2 Comments

Mitsubishi Lancer EX

Mitsubishi Motors Malaysia telah melancarkan kereta terbaru iaitu Mitsubishi Lancer EX… Continue reading

Rate this:

Posted in Kereta | 6 Comments

Aksi terbaik bola sepak

world cup 2010 jarang nak tengok pemain bermain dengan skill yang hebat….video pasal bola sepak dengan skill pemain yang dahsyat-dahsyat… Continue reading

Rate this:

Posted in Sukan | Leave a comment

Pesanan Luqmanul hakim kepada anaknya

1.Hai anakku, ketahuilah, sesungguhnya dunia ini bagaikan lautan yang dalam, banyak manusia yang karam… Continue reading

Rate this:

Posted in Fikir-fikirkan lah... | 4 Comments

Fantastic computer workstations

Apa ni??

Macam tempat simpan senjata je??… Continue reading

Rate this:

Posted in Komputer dan Tutorial | Leave a comment

Antara cermin mata dan contact lens

Minggu lepas aku terfikir nak pakai contact lens…dah lama rabun sejak tingkatan 5… Continue reading

Rate this:

Posted in Aku | Leave a comment

Goal celebrations

aksi pemain bola bila dah golkan bola kedalam gawang gol…. Continue reading

Rate this:

Posted in Sukan | Leave a comment