Monthly Archives: June 2010

Almari

Untuk kali ini, aku akan adakan kategori iaitu MY DESIGN. Kategori ini…. Continue reading

Rate this:

Advertisements
Posted in Design | 9 Comments

Selamat Hari Bapa

Saban tahun kita akan menyambut hari bapa. Tidak kira kaum, agama dan bangsa. Macam-macam panggilan… Continue reading

Rate this:

Posted in Aku | 3 Comments

Blog aku dah dapat PR0

Semalam aku ada install extension ultimate chrome flag untuk google chrome. Apa yang mengejutkan aku ialah blog aku… Continue reading

Rate this:

Posted in Aku | 7 Comments

Tips penjagaan tayar kereta

Semakin hari semakin banyak kereta berada diatas jalan raya. Maka dengan itu semakin banyak tayar dikeluarkan…macam mana kita nak jaga tayar kereta?? Continue reading

Rate this:

Posted in Kereta | Leave a comment

3 masalah dan penyelesian untuk komputer jadi laju

Setiap kali ON komputer, kita tengok komputer tak laju masa mula-mula kita beli. Kenapa hal ini berlaku??….diberi petunjuk 3 masalah dan cara penyelesian… Continue reading

Rate this:

Posted in Komputer dan Tutorial | 4 Comments

Valentino Rossi kemalangan

Video Valentino rossi kemalangan… Continue reading

Rate this:

Posted in Sukan | 3 Comments

Aku dah berhenti kerja

Inilah hakikat sebuah kehidupan yang kadang kala buat kita tak tahu sama ada keputusan ini adalah yang terbaik untuk kita lakukan atau tak iaitu BERHENTI KERJA. Continue reading

Rate this:

Posted in Aku | 3 Comments